Producten voor gt stand van één wiel (8)

Sterkteverificatie volgens AD2000

Sterkteverificatie volgens AD2000

Brittle materialen vertonen een complex breukgedrag dat door verschillende factoren wordt beïnvloed. Bij de toepassing van de FKM-richtlijn worden deze factoren in de beoordeling meegenomen.
Simulatie CFD, FEM statisch en dynamisch

Simulatie CFD, FEM statisch en dynamisch

Simulatie, CFD, FEM statisch en dynamisch, tolerantianalyse, zwaartepunt simulatie, schaduw simulatie, - Flow-simulatie (CFD-simulatie) van mechatronische systemen om stromen, koelcircuits en temperatuurhuishoudingen te evalueren - Statica-simulatie om krachtsverhoudingen, spanningsverhoudingen en verplaatsingen te beoordelen - Dynamische simulatie, valtest, impacttest (IK-test) - Tolerantianalyse - Zwaartepunt simulatie - Schaduw simulatie, zicht simulatie - Schroefberekening - Topologiestudie - Schadeanalyse Wij creëren virtuele prototypes voor u en interpreteren het resultaat. Juist.
Meerkörper Simulatie

Meerkörper Simulatie

Meerlichaamsystemen en mechanismen met transiënte of geometrisch niet-lineaire bewegingen analyseren we met behulp van meerlichaamsimulaties (MKS). We houden rekening met: - stijve en/of elastische structuren (FEM) - algemene contactvoorwaarden - algemene koppeling- en lageringsvoorwaarden - niet-lineaire bewegingsgroottes - kinetische bedrijfs-krachten Daarnaast gebruiken we de meerlichaamsimulaties om onbekende ingangswaarden te bepalen voor verdere FE-onderzoeken. Hierbij maken we voornamelijk gebruik van Abaqus/Explicit® en MATLAB/MultiBody®.
Engineering, Simulatie en Verificatie

Engineering, Simulatie en Verificatie

FE-simulatie, optimalisatie en bewijs: statisch, dynamisch, tijdsbestendigheid, thermisch, niet-lineaire simulatie Rapporten en bewijzen volgens de vereiste normen (EN, DVS, ….) Wij ondersteunen u met de berekening en het bewijs van uw componenten. Of het nu aan het begin van het project is voor de grof dimensionering of in de detailfase voor de productiegoedkeuring. Met handberekeningen en FE-simulaties ontvangt u een controleerbaar bewijs volgens de actuele normen. Zo zorgen wij voor een veilige werking van uw componenten.
PC/ABS-verbindingen

PC/ABS-verbindingen

PC/ABS kunststofcompounds van BADICO Trading GmbH voldoen aan de hoogste eisen. Op basis van uw specificaties ontwikkelen wij de juiste samenstelling van de geschikte kunststof. Individuele kleuringen, verbetering van de elektrische geleidbaarheid, glasvezelversterking en verbeterde vlamwering met UL-geliste producten zijn slechts een kleine greep uit onze mogelijkheden.
Schoonmaakprocesprocedures

Schoonmaakprocesprocedures

Het reinigingsproces moet worden ontworpen om specifieke verontreinigingen en deeltjes uit bewerkte werkstukken en onderdelen te verwijderen, om de vereiste technische netheid te bereiken. Voor de natte reiniging van onderdelen moeten de vier parameters van de Sinner's Circle worden gecombineerd en aangepast voor geoptimaliseerde efficiëntie. PERO-units bieden efficiënte reinigingsmechanica en betrouwbare procescontrole. Volgens de Sinner's Circle wordt het reinigingsresultaat bepaald door vier basisvariabelen. Door deze onderling verbonden variabelen aan te passen en te combineren, is het mogelijk om elk reinigingsproces te optimaliseren. Een goed mechanisch ontwerp van een reinigingsunit optimaliseert de mechanica van het proces, wat over het algemeen betekent dat de reiniging in minder tijd en met minder middelen kan worden voltooid.
Motor testbank, p-V-diagram - Thermische en mechanische efficiëntie (p-V-diagram)

Motor testbank, p-V-diagram - Thermische en mechanische efficiëntie (p-V-diagram)

Motor testbanken met extra apparatuur voor het meten van verbruik en p-V-diagram. p-V 1.0 en PicopV 1.0 voor het maken van p-V-diagrammen met Diaw - Diagram voor Windows.
Driejarige Balansverificatie

Driejarige Balansverificatie

Alle instrumenten die de periodieke controle met succes hebben doorstaan, zijn gemarkeerd met een zelfklevend vernietigbaar label bij verwijdering, het zogenaamde "groene label", dat de vervaldatum van de periodieke controle van de weegschaal aangeeft. In het midden van het label staat het jaar waarin de periodieke controle vervalt, terwijl aan de zijkanten, op een van de nummers van 1 tot 12, de vervaldatum van de maand is gemarkeerd door perforatie.